úterý 28. dubna 2009

gryfové jsou zajímaví mají na půl těla orlí a napůl lví. jsou velmi silní mají velké svaly jsou velmi rychlí v letu ale o gryvech moc legend není. jsou chytří mají velmi ostré drápy a zobák.jsou o něco málo menší než draci. Mě se gryfové prostě líbí. Také mají velmi tvrdý zobák. Můžou být celý hnědí nebo celý bílý a nebo bílo hnědí.Jejich specialita je gryfí hněv.Když to použijí tak mají o hodně větší sílu než před tím a po chvilce se můžou proměnit v draka. Když jsou z dobrem tak se promění v ledového draka a když se zlem tak v ohnivého a ten útok můžou kdykoli ukončit.Ale má to i nevýhody že to bere hodně energie. Můžou být aji černí.

člověk a drak


lidé draky uctívali a někteří byli dračí jezdci. a někteří lidé si draky ochočily a bojovali proti jiným lidem a drakům a někteří zlí lidé dokonce draky zabíjeli třeba jako tady na obrázku.

Můj první příspěvek


Ahoj já jsem Kristýnka. máte rádi jednorožce já jo jsou krásní a silní mají velmi ostrý roh a mají Krásnou hřívu a ocas. Jednorožci mají dobrou fyzičku a jsou rychlí.Umí kouzlit a jsou chytří. můžou mít krásně duhovou hřívu nebo krásně stříbrnou a zlatou a ji ocas může mít takovou barvu. roh se jim třpytí a mají krásná kopyta.mají rádi lesy a louky.Jednorožci mají dva typy ocasu jeden jako koně a druhý jako lví akorát nemá hnědou barvu.